Të premten demokratët kuksianë përzgjedhin kandidatët e tyre/ Ja si do të votohet

Ditën e premte, anëtarët e PD-së së Kukësit do të votojnë për të përzgjedhur kandidatët ose për të kundërshtuar një kandidat.

Njoftimi i PD-së së Kukësit:

Te nderuar anëtare te Partisë Demokratike Dega Kukës, ditën e premte, datën 25 shtator 2020 nga ora 10:00 -18:00 pranë Selisë së PD-së Kukës votohet për përfaqësuesit politik me parimin ‘një anëtar, një votë’.

Ju ftojmë të merrni pjesë dhe me votën tuaj kontestuese për kandidatin që nuk ju përfaqëson, të konfirmoni kandidatët më të mirë që do të përfaqësojnë demokratët kuksianë në zgjedhjet e ardhshme!

Me votën tonë, ndërtojmë të ardhmen!

Për të sqaruar anëtarësinë për formën e votimit, më poshtë është modeli i një flete votimi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kur Luma luftonte me serbin

Wed Sep 23 , 2020
Luftërat e Lumës në vitin 1912 dhe fillimi i vitit 1913 kanë shënuar një nga faqet më të ndritura të krahinës, në përpjekjet për pavarësi. Lufta e vitit 1912 me serbin në Lumë dhe beteja finale në Qafën e Kolesjanit ka bërë që jehona e këtyre betejave të vazhdojë për […]