Tregu, çmime favorizuese, por pak blerës në Kukës

Ashtu si çdo vit tregu në qytetin e Kukësit edhe këtë sezon ka më pak blerës edhe pse çmimet janë favorizuese ndonëse me një rritje të lehtë të perimeve.

Kjo pranohet nga tregtarët dhe qytetarët kuksianë.

Rënia e fuqisë blerëse mund të ketë ardhur edhe nga pasojat e situatës me covid-19 ku ekonomia e qytetarëve po bie çdo ditë dhe në Kukës thuajse është e përvitshme dhe e pashpresë.

Edhe mungesa e vendeve të punës dhe mbyllja e kufijve ka ndikuar që shumë qytetarë të mos kenë mundësi për të shpenzuar shumë para.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Shqipnia po vret rininë e vet-Nga Sulejman Dida

Wed Aug 26 , 2020
Duke qenë neglizhente, për shkaqe të ndryshme etike dhe historike, Shqipnia, vendi i shqiponjave (në të vërtetë i sorrave) po vret adoleshentët dhe rininë pikërisht duke mos punue me to dhe për to. Në rastin e Kukësit do të nënvizoj qarkullimin rrugor ku në 10 ditëshin e fundit nga aksidentet […]