• Sat. Jun 22nd, 2024

U zgjodh kryetar i PD Kukës, vjen reagimi i parë i Admir Sinamatit

Doktori Admir Sinamati është zgjedhur sot me shumicë dërmuese si kryetar i PD-së së Kukësit.

Në zgjedhjet e zhvilluara sot në Kukës, Sinamati ka marrë mbështetjen e 91 për qind të demokratëve kuksianë.

Pasi është njohur me fitoren, Admir Sinamati ka falënderuar mbështetësit e PD-së për besimin e dhënë.

‘Faleminderit Kukës

Mirënjohje dhe përulje për mbështetjen dhe besimin!’, shkruan Sinamati në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *