• Mon. May 27th, 2024

VIDEO/ 3 fëmijë në Has të prekur nga varianti Delta i Covid

Përveç rasteve të infektimit të moshave të mëdha, në Has janë infektuar edhe 3 fëmijë me koronavirus të variantit Delta.

Këtë e ka konfirmuar për RTSH Kukësin, mjeku pediatër në spitalin e Hasit, Sahit Jaku.

Mjeku thotë se 2 fëmijë janë duke u trajtuar me mjekim, dy prej të cilëve janë në Has dhe njëri prej fëmijëve është dërguar në Tiranë për mjekim më të specializuar.

Mjeku Jaku shprehet se po rritet numri i fëmijëve që po preken me variatin Delta.

Sipas tij, ka pasur shtim të rasteve edhe për shkak të temperaturave të larta dhe helmimeve nga ushqimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *