VIDEO/ 75 qytetarë me Covid në Kukës, shumica në institucione e qytet

Java që po mbyllim ka njohur një rritje të madhe të raste me koronavirus në Kukës.

Sipas Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor, ditët e fundit ka pasur shumë infektime, kryesisht në qytet.

Shumica e rasteve me koronavirusin Covid-19 janë në qytetin e Kukësit dhe në institucionet vendore.

Shumë pak raste janë nëpër fshatra. Ndërkaq të pakta kanë qenë edhe rastet në shkollat e Kukësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Raste të shumta me Covid/ Ja sa ishin sot në Kukës dhe Tropojë

Fri Nov 13 , 2020
Janë rritur sërish rastet me koronavirus në Kukës. Ministria e Shëndetësisë sot ka raportuar se në Kukës janë shënuar 12 raste të reja me Covid-19. Ndërkaq një ditë më parë ishin vetëm 2 raste me koronavirus. Në Has nuk ka raportime për raste të reja. Ndërkaq në Tropojë janë 4 […]