Ministrja Belinda Balluku në Kukës për planin e masave për mirëmbajtjen dimërore të akseve rrugore.

500 mjete, 5 mijë tonë kripë dhe afro 1200 punonjës, në të gjithë vendin, janë në gatishmëri për të garantuar një qarkullim pa asnjë pengesë dhe mbi të gjitha të sigurt për drejtuesit e automjeteve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *