VIDEO/ Besimtarët kuksianë falin Namazin e Kurban Bajramit

Mijëra banorë të Kukësit në orët e para të mëngjesit kanë falur Namazin e Kurban Bajramit.

Ceremonia kryesore është mbajtur në Xhaminë e qytetit të Kukësit.

Qindra besimtarë që në orët e para të mëngjesit janë falur për një jetë më të mirë dhe më të qetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bardhoci 10 ditë pa ujë, banorët e rregullojnë vetë pompën/ Reagon bashkia

Fri Jul 31 , 2020
Banorët e fshatit Bardhoc 2 po i zgjidhin vetë problemet e tyre. Të mbetur prej 10 ditësh pa ujë të pijshëm për shkak të djegies së pompës kryesore e duke mos marrë përgjigje pozitive nga instancat vendore u janë drejtuar për ndihmë bizneseve të zonës. Ramadan Dema Kryetar i Fshatit […]