• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Boshatisen magazinat e miellit në Kukës

Mar 2, 2022

Në Kukës janë boshatisur magazinat e miellit.

Qytetarët ditët e fundit kanë bërë blerje të shumta mielli në Kukës, duke bërë që të boshatiset tregu.

Por jo vetëm boshatisje, por edhe çmimi i miellit është rritur me 4 mijë lekë të vjetra.

Pas boshatisjes, gjatë ditës së sotme dhe nesër pritet të ketë furnizim të ri me miell në Kukës, duke krijuar rezerva të mjaftueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *