• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Certifikohen artizanet e kualifikuara në Kukës

Më shumë se 130 vajza dhe djem të rinj janë kualifikuar si artizanë.

Kursi është mbajtur prej disa kohësh në Kukës.

Ceremonia është mbajtur në Kukës.

Ndiqni kronikën e RTSH Kukësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *