ÇMIME TË LARTA, FRUTAT MË LIRË KRAHASUAR ME PERIMET

Përgjigjet sa i përket çmimeve në pazarin e fruta perimeve janë të njëjta, si nga konsumatorët dhe nga vetë tregtarët, “çmimet janë të larta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *