• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Covid dhe gripi stinor, valë infektimesh në Kukës

Jan 19, 2022

Valë infektimesh të mëdha në Kukës nga varianti Omicron i Covid-19 dhe nga gripi stinor.

Qytetarët shprehen se janë të sëmurë me grip, ndërsa mundohen të marrin masat e tyre.
Shumica prej tyre shkon dhe merr ilaçe pa recetë në farmacitë e Kukësit.

Një prej farmacistëve shprehen se kërkesat për ilaçe pa recetë është rritur shumë dhe disa prej ilaçeve kanë mbaruar.

Edhe rastet me Covid-19 janë rritur shumë gjatë kësaj kohe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *