• Thu. Jun 13th, 2024

VIDEO/ Dita botërore, Hallaçi: Radioja mbetet dritarja kryesore e informimit

Feb 14, 2022

Data 13 shkurt njihet si dita botërore e radios.

Në vitin 1946 ‘Radio e Kombeve të Bashkuara’ emetoi emisionin e parë radiofonik.

Edhe pas kaq viteve dhe zhvillimeve teknologjike, sipas Jonuz Hallaçit pavarësisht kanaleve të tjera të informimit, radioja mbetet dritarja kryesore dhe më serioze për misionin e informimit e argëtimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *