VIDEO/ Elektricisti kuksian sfidon borën për ti rikthyer energjinë Grykë Çajës

Historia e Dedës tek filmi i prodhuar në vitin e largët 1974 ‘Rrugë të bardha’ është frymëzuese dhe për ditët e sotme.

Në këtë janar të vitit 2021, elektriçisti Xhemil Mezini në moshën 57-vjeçare vendosi të rrezikojë për banorët e zonës në Çajë të Kukësit dhe për t’u rikthyer energji elektrike.

Në videon e zbuluar duket se Mezini qëndron mes borës mbi shtyllën elektrike për të rregulluar defektin që ka ndodhur nga bora e mbrëmjes së djeshme dhe që ka dëmtuar linjën e transmetimit në kabinën Shehlerë të Çajës.

Ndryshe nga Deda, Xhemil Mezini është mirë dhe me guximin e tij i ka shërbyer banorëve të Çajës që mos ngelen në errësirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIDEO/ Kukësi, njihuni me qytetin që mban tre mbiemra

Fri Jan 29 , 2021
Kukesi i ri në 22 korrik shënon 5do vit ditën e themelimit. Në mars te vitit 1962 qeveria e asaj kohe vendosi përmbytjen e Kukësit të vjetër, shkak u bë ndërtimi i hidrocentralit të Fierzës. Më 22 korrik 1962 filluan ndërtimet e para në qytetin e ri. Kryeinxhinieri i ndërmarrjes […]