Me rastin e 77 vjetorit të çlirimit të qytetit të Kukësit, Bashkia Kukës organizoi një aktivitet në pallatin e kulturës ‘Hasan Prishtina’.

Të pranishëm në këtë aktivitet përveç përfaqësuesve vendorë dhe të organizatave të veteranëve të luftës ishin edhe nxënës shkollash, mësues, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *