VIDEO/ Fluksi i lartë i lëvizjeve, trafik mbi urën e Drinit të zi

Lëvizjet e shumta të shqiptarëve të Kosovës dhe kamionëve të mallrave kanë sjellë që tani problematikë në Kukës.

Ura mbi Drinin e zi që është edhe porta hyrëse për në Kukës dhe drejt Kosovës, ka bërë që të ketë trafik.

Mijëra makina, kamionë dhe autobusë kalojnë përditë mbi urë dhe problematike është kthesa mjaft e ngushtë që mjetet të futen në Rrugën e Kombit.

Ndiqni kronikën e përgatitur nga RTSH Kukësi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *