Djemtë të rinj kuksianë i janë ngjitur mëngjesin e sotëm malit të Gjallicës për të shuar zjarrin e rënë mbrëmjen e djeshme.

Të gjithë janë vullnetar, meqenëse shteti në Kukës thuajse nuk ekziston.

Asnjë strukturë shtetërore nuk ka ndërmarrë aksion për shuarjen e zjarrit të rënë para 24 orësh.

Dhjetëra të rinj të organizuar vetë kanë mundur që ta lokalizojnë zjarrin e rënë në shpatin perëndimor të Gjallicës.

Pas më shumë se 10 orësh ata e kanë izoluar vatrën e flakëve, siç e shikoni dhe në pamjet video.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *