• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ FSHF inspekton ‘Kukës Arena’: Stadiumi do të hapet njëherë e mirë

Feb 9, 2022

Federata Shqiptare e Futbollit ka inspektuar sot stadiumin e Kukesit.

Armand Duka dhe Arben Dervishi kane pare ambientet e reja te ‘Kukes Arena’.

Kreu i Komitetit Teknik në FSHF Arben Dervishi, gjatë inspektimit të punimeve tha se nuk do tē lejojmē që stadiumi të përurohet dhe më pas të mbyllet për probleme qe ndodhin rëndom kur bëhet diçka e nxituar.

‘Kukës Arena’ do hapet një herë e mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *