• Thu. Jun 13th, 2024

VIDEO/ Gjuetia me dinamit po shkatërron peshkun në liqenin e Kukësit

Dikur me vaska rasati, e sot popullatat e peshkut në liqenin e Kukësit drejt zhdukjes.

Edhe pse hidhet rasat peshku, sërish sasia është e papërfillshme.

Peshkatarët amatorë shprehen se peshku po shkatërrohet duke gjuajtur me dinamit dhe me energji elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *