February 27, 2024

VIDEO/ Gripi sezonal dhe Covid, shqetësime të vjeshtës, flet mjeku Elezi

1 min read

Kujdesi ndaj shëndetit gjatë kësaj periudhe, kur dhe gripi sezonal qarkullon në masë për shkak të luhatjeve atmosferike, është më i madh.

Por ka edhe një arsye tjetër, frika nga covid 19.

Mjeku i familjes Avdi Elezi thotë se rastet me grip sezonal janë të lehtë dhe pa shqetësime të ndjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *