• Mon. May 27th, 2024

VIDEO/ Infektimet me Covid, kuksianët kurohen në Prizren dhe Gjakovë

Janë me dhjetëra qytetarë të prekur me Covid nga veriu i Shqipërisë që janë trajtuar në Kosovë.

Aktualisht në Prizren e në Gjakovë janë të shtruar 10 pacientë.

Shumica prej qytetarëve kuksianë janë kuruar në spitalin e Prizrenit dhe Gjakovës, duke shmangur ardhjen në Tiranë.

Edhe hasanjët dhe tropojanët kanë gjetur ndihmë mjekësore në Spitalin e Gjakovës më së shumti.

Ndiqni kronikën e përgatitur nga RTSH Kukësi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *