VIDEO/ Jo vetëm Rruga e Kombit, probleme edhe në qytet dhe rrugët e brendshme të Kukësit

Në Kukës situata është tejet problematike.

Në qytet stuhitë e dëborës kanë mbuluar të gjitha akset e rrugëve kryesore dhe të brendshme, ku mjetet dhe qytetarët qarkullojnë me vështirësi.

Probleme ka edhe me qarkullimin në rrugët e brendshme të Kukësit, lidhjet me njësitë administrative të zonës.

Trashësia e borës në Shishtavec është 50 centimetra, në Bushtricë 15 centimetra, Qafë-Shllak 25 centimetra dhe Qafë Prush 20 centimetra.

Rrugët nacionale janë të kalueshme vetëm me zinxhirë dhe goma dimri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *