VIDEO/ Korrik-Gusht, shtegu i ngjyrave vendi më i vizituar në Kukës

Shtegu i Ngjyrave në krye të listës së vendeve më të vizituara në Kukës gjatë kësaj vere.

Sipas të dhënave në muajt Korrik 2020 – 16 Gusht 2020 janë më shumë se 800 vizitorë /të apasionuar pas ecjeve në natyrë të cilët kanë marrë pjesë në udhëtimet në këtë shteg.

Bëhet fjalë për dhjetëra kilometra ecje nëpër bjeshkë që nisin nga Shishtaveci deri në malin e Korabit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sondazhi/ Nëse do të votohej sot, Ju kë do të zgjidhnit nga emrat e mëposhtëm?

Wed Aug 19 , 2020
Nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin sot dhe ju do të kishit përpara listën e mëposhtme të kandidatëve të propozuar nga anëtarësia e Partisë Demokratike, ju kë do të votonit? Lista e kandidatëve e siguruar nga Luma Post. SHËNIM: Rënditja e emrave është bërë thjeshtë sipas alfabetit.   admin See author's […]