• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ Kukës, mundësi të pakta për të rinjtë

Kukësi po braktiset çdo ditë nga rinia.

Sapo mbushin 18 vjeç, si djemtë dhe vajzat shikojnë që të largohen, pasi nuk ka as punë dhe as të ardhme.

Kjo ka qenë edhe tema e një takimi me të rinjtë dhe aktivistë të shoqërisë civile të organizuar në Kukës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *