• Sun. Jun 23rd, 2024

VIDEO/ Kukës, në 9 muajt e parë të vitit, 3 aksidente rrugore me pasoja të lehta

Kukësi është një nga qytetet ku numri i aksidenteve është shumë i ulët, për të mos thënë inekzistent.

Zv/drejtori për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në Kukës, Blerim Bërbati tregon për RTSH Kukësin se në 9 muaj në qytet kanë ndodhur 3 aksidente të lehta.

Ndërkaq gjatë kësaj periudhe nuk kanë munguar edhe aksidentet me pasoja të rënda në akset rrugore të qarkut të Kukësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *