VIDEO/ Kukësi nga lart, pamje me dron

Këto janë pamje të veçanta që vijnë nga Kukësi.

Qyteti dhe rrethinat të filmuara me dron nga lartësia, japin një pamje të bukur.

Për më shumë, shikoni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIDEO/ Njihuni me Kukësin

Fri May 28 , 2021
Kukësi është qytet në Shqipërinë verilindore, i shtrire në koordinatat 42,09° V, 20,43° L. Është qendra e Qarkut Kukës. Shtrihet në rrëzë të Malit të Gjallicës dhe në breg të Liqenit të Fierzës, në Rrafshen e Lumës. Motoja e qytetit është ‘Qyteti i mikpritjes dhe bujarisë’. Në vitin 2000 Kukësi […]