• Sun. May 26th, 2024

Mundësja 10-vjeçare kuksiane Erglena Domi, shkëlqen në Maqedoninë e Veriut.

Gjatë aktivitetit atje, ajo ka rrëmbyer vendin e parë dhe shpallet ‘Kampione në Mundje’ e garës ndërkombëtare të zhvilluar me 8 shtator në RMV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *