• April 21, 2024 12:17 pm

VIDEO/ Liqeni i Kukësit në kuotën e 296.8 metra, kalon nivelin maksimal të lejueshëm

Ajo që i bën përshtypje çdo udhëtari që futet në Kukës këto ditë është niveli i lartë i liqenit të Kukësit.

Siç mësohet, niveli i liqenit të Fierzës në Kukës, e ka kaluar nivelin maksimal të lejueshëm.

Nga të dhënave ditën e sotme niveli i liqenit ka qenë në kuotat 296.8 metrat mbi nivelin e detit, duke e kaluar me 80 centrimetra kuotën maksimale.

296 metra është niveli më i lartë i liqenit të Fierzës dhe fakti që ka kaluar kuotën maksimale, ka bërë që të merren masa.

Ndiqni kronikën e RTSH Kukësit nga gazetari Bujar Muçmata.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *