• Thu. Jun 13th, 2024

VIDEO/ Maturantët kuksianë sërish në qendër të vëmendjes me zgjedhjet e tyre

Nuk është hera e parë që maturantët kuksianë janë bërë pjesë e medieve.

Edhe këtë vit një grup të rinjsh nga Kukësi janë kthyer në qendër të vëmendjes me mënyrën e tyre të festimit të mbrëmjes së maturës.

Të rinjtë janë veshur si personazhet e serialit të famshëm ‘Peaky Blinders’ dhe me një makinë ‘Benz’ me targat e ‘Mbretëreshës’, iu bashkuan bashkëmoshatarëve të tyre në mbrëmjen e maturës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *