• Thu. Jun 13th, 2024

VIDEO/ Me gjithë vështirësitë, talentet kuksiane ja dalin në fund

Janë disa arsyet, që të bëjnë të mendosh se nga Kukësi është e vështirë të dalin artistë, e këtu e kemi fjalën për këngëtarë.

Por ndër vite, si para ‘90 dhe pas ‘90, ky qytet ka renditur artistë të denjë në çdo fushë, kanto, kërcim, aktrim etj.

Mungesa e kushteve kohëve të fundit dhe rënia e interesit të të rinjve për tu angazhuar, kanë çuar në këtë gjendje, që këngëtarët e rinj të numërohen me gishtat e dorës.

Ndiqni specialen e përgatitur nga RTSH Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *