• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Mot pranveror në Kukës, në ditën e parë të Vitit të ri

Dita e parë e këtij viti e ka gjetur qytetin e Kukësit me një mot të ngrohtë gati pranveror.

Rrugët e parqet e qytetit janë mbushur me qytetarë ndërsa shumë prej tyre kanë zgjedhur të shijojnë kafen e parë këtë vit në verandat e lokaleve.

Ndërrimi i viteve, pavarësisht masave të policisë, shumë qytetarë hodhën fishekzjarre  mbrëmjen e ndërrimit të viteve.

Por pati edhe nga ata që dolën në rrugë dhe në sheshin kryesor të qytetit.

Megjithatë nuk pati incidente.

Në maternitetin e Kukësit me ardhjen e vitit të ri nuk pati lindje të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *