Mustaf Mustafa është kirurgu i mbi 60 mijë operacioneve. Jo më kot, legjendë e bisturisë dhe hero.

99% e ndërhyrjeve kirurgjikale nga duart e tij,  kanë rezultuar te suksesshme.

Doktor Mustafa lehtësisht mund te gjendej në pavionë kirurgjikale kudo në botë, por me fat ishim ne, Kuksianët.

Rrëfimi i tij është origjinal, rrëqethës, i jashtëzakonshëm, raste në rrethana të pa-imagjinueshme por që doktor Mustafa ka qenë pjesë, duke i shndërruar në reale.

Ndiqni këtë speciale të RTSH Kukësit, të realizuar nga gazetarja Besiana Gërmizi, operatorit Maliq Morina dhe montazhieres Alida Dafku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *