Ndahet nga jeta Lutfi Xhoxha, rrobaqepësi dhe miku i Kuksianëve.

Ne iu drejtuam kolegëve të rrobaqepësit Lutfi Xhoxha edhe për t’i ngushëlluar, por edhe për t’i pyetur për marrëdhënien që kanë pasur, bashkëpunimin, dhe jo vetëm si koleg por edhe si shok.

Të prekur tregojnë për vitet e punës që kanë kaluar bashkë dhe shprehen se ikja e tij ishte e papritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *