Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ndahet nga jeta mësuesi, Nesim Ramallari

Tue Oct 6 , 2020
Mësuesi në pension Nesim Ramallari, i cili ka dhënë lëndën e Gjuhës Shqipe në shkollën ‘9-vjeçare’ ‘Vehbi Shehu’ në Bicaj, ka ndërruar jetë. Lajmi i trishtë është bërë i ditur nga familjarët. Mësues Nesim Ramallari prej vitesh ishte larguar nga vendlindja e tij, fshati Muhole dhe jetonte në Vorë me […]