Gjatë 7 muajve të vitit 2021, në Kukës nuk ka asnjë person që ka humbur jetën për shkak të aksidenteve.

Sipas shefit të Policisë Rrugore të rajonit të Kukësit, Blerim Bërbati, ka një ndërgjegjësim për mbajtjen e rripit të sigurisë dhe shpejtësisë në rrugë.

Ai tregon se janë gjobitur më shumë se 20 mjete që lëviznin shpejt në qytetin e Kukësit, që drejtoheshin nga adoleshentë dhe të rinj.

Më poshtë keni një kronikë të RTSH Kukësit të pak ditëve më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *