Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Për ata që do t’mërziten pa praninë fizike të Dr. Shaqir Shehut….

Thu Nov 26 , 2020
Shkruan Dr Zekri Palushi-Australi Fillimisht më duhet ti kërkoj falje familjes së Shaqirit, njerëzve të tij të afërt, far-e-fisit, miqëve, shokëve, kolegëve, stafit të infermjereve,-si dhe pacjentëve të tij të shumtë, për pa-aftësinë time, për t’gjetë ato fjalë të përshtatshme, që do t’ju jepnin za mendimeve dhe emocioneve të brendshme […]