VIDEO/ Nis puna për identifikimin e problemeve në shkollat e Kukësit

Bashkia e Kukësit ka ngritur 3 grupe pune për identifikimin e problemeve në shkollat që ka nën administrim.

Nënkryetari i Bashkisë, Granit Gjana ka thënë për RTSH Kukësin se një grup pune do të punojë në qytet dhe dy grupet e tjera në njësitë administrative.

Gjana premtoi se gjithçka do të jetë gati për nisjen normale të procesit mësimor.

Ndiqni kronikën e përgatitur nga RTSH Kukësi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Në Kukës, djep i kulturës popullore shqiptare!-Nga Ramush Haradinaj

Sat Jul 17 , 2021
Vizitova Bashkinë, Këshillin e Qarkut dhe Prefekturën, për të vazhduar në Muzeun Etnografik, Radio Kukësi, Spitalin Rajonal, lokalin e bashkëluftëtarit Musli Lleshaj që ishte pikëtakim i luftëtarëve të lirisë, si dhe në Vlahen te familja e burrit të madh Avdi Sokoli, tani më të ndjerë, që me të birin Yllin […]