• Sun. Jun 23rd, 2024

VIDEO/ Nisma e Afrim Tahiraj, dhurata dhe mbështetje për 14 fëmijë në Tërshenë

Me nismën e guidës dhe blogerit kuksian, Afrim Tahiraj, një grup prej 30 të rinjsh kanë bërë një gjest mjaft të bukur të dielën që kaloi.

Ata kanë vizituar fshatin e thellë Tërshenë dhe kanë dërguar dhurata dhe materiale të tjera për 14 fëmijë që jetojnë në këtë zonë ku dëbora qëndron thuajse 6 muaj të vitit.
Ata jetojnë dhe shkollohen në Tërshenë dhe të rinjtë u kanë plotësuar sadopak dëshirat që ata fëmijë kanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *