• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ Njihuni me pishën disa shekullore në Gjegjan të Kukësit

Mar 5, 2022

Është një pishë të paktën 400 vjeçare thonë banorët.

Bëhet fjalë për gjërdhenin shekullor në Gjegjan të Kukësit.

Banorët thonë se kanë qenë mbjellë 3 të tilla, në Tregtan të Hasit, në Gjegjan dhe në Morinë, por vetëm kjo ka mbijetuar.

Ndiqni kronikën e RTSH Kukësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *