Për banorët e Novosejt, dimrat e fundit nuk janë aq të ashpër si njëherë e një kohë.

Ata janë mësuar më këto dimra, ndërsa kanë siguruar dhe rezervat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *