Janë disa fshatrat që përfshin shkolla e mesme e bashkuar ‘Elmaz Ademi’ në Bardhoc, dhe nxënësve u duhet të ecin nga 2 deri në 5 kilometra.

Sipas drejtorit të kësaj shkolle Fadil Shaqiri, pritet që shumë shpejt të arrihet një zgjidhje e këtij problemi.

Por një fenomen që vijon të jetë prezent, është rënia e numrit të nxënësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *