• Thu. Jun 13th, 2024

Një paradë ‘Mercedes-ash’ është organizuar në Kukës.

Pjesëmarrësh kanë qenë rreth 100 qytetarë të cilët i janë bashkuar një nisme të rinjsh të qytetit të Kukësit.

Makinat ‘Mercedes 210’ janë bërë bashkë duke parakaluar që nga aeroporti, në qendër të qytetit dhe më pas në Rrugën e Kombit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *