VIDEO/ Pasaportë vaksinimi për lokale, në Kukës kanë mendime të ndryshme

Pasaporta e vaksinimit në lokale me detyrim, pritet vendimi në varësi të situatës.

Në Kukës opinionet nga të rinjtë ndahen pro dhe kundër.

Nga ana tjetër për lokalet pritet që kjo masë të ndikoj edhe në ritmin e punës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *