VIDEO/ Pasioni për çiftelinë, bisedë me dy rapsodët Ylli Rexhmati dhe Ramazan Zyberaj

Kanë nisur të këndojnë në moshë të vogël.

Kanë mësuar çiftelinë dhe vegla të tjera tradicionale në mënyrë autodidakte.

Nuk është aspak e tepërt t’i cilësosh rapsod, sepse janë të tillë.

Janë shembull, që dëshmojnë se kjo traditë do ruhet në breza.

Ylli Rexhmati dhe Ramazan Zyberaj, thjesht të mrekullueshëm.

Ndiqni specialen e përgatitur nga RTSH Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ja sa raste me koronavirus ishin sot në Kukës

Mon Dec 21 , 2020
Edhe pse me numra të ulët, rastet me koronavirus në Kukës vazhdojnë përditë. Sipas të dhënave zyrtare nga Ministria e Shëndetësisë, sot janë raportuar vetëm 2 raste nga Kukësi dhe një rast në Tropojë. Ndërsa Hasi sot nuk është në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë. NJOFTIMI I MINISTRISË SË SHËNDETËSISË: […]