• Thu. Jun 13th, 2024

VIDEO/ Pensionistët kuksianë të pakënaqur me bonusin e miratuar për festat

Pensionistët e Kukësit nuk janë të kënaqur me bonusin e dhënë për festat e fundvitit.
Ata janë shprehur se me kaq para sa janë dhënë, nuk mjafton pasi çmimet e produkteve janë rritur shumë muajt e fundit.

Për fundivitin janë dhënë për pensionistët 50 mijë lekë të vjetra.

Pensionistët shprehen se rritja e çmimeve për këtë vit është shumë i lartë dhe ai 50 mijë lekësh nuk ndikon fare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *