VIDEO/ Përfundojnë të korrat në Kukës, rriten tokat e mbjella me grurë

Në sipërfaqet e mbjella të Kukësit ka përfunduar korrja e grurit dhe thekrës.

Qemal Memishi, përgjegjës i ekstensionit bujqësor, tregon se kanë pasur rendiment të lartë dhe e veçanta tek gruri është që sipërfaqja po shtohet nga viti në vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *