• Thu. Jun 13th, 2024

Shkencëtari i njohur bicjan Kamber Iliaz Zela është përkujtuar ditën e sotme në 91 vjetori i tij.

I njohur për studimet e shumta të bëra në zonën e Bicaj dhe më gjerë, Zela është mjaft i njohur në këtë zonë.

I lindur në 1 shtator të vitit 1930 fshatin Mustafaj, Bicaj, Zela ka studiuar jo vetëm përbërjen gjeologjike të zonës, por edhe në fusha të tjera, si folklori apo historia.

Aktiviteti është organizuar në Kukës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *