VIDEO/ Poezia, një dimension tjetër i biologut Besnik Hallaҫi

Biologu i njohur kuksian Besnik Hallaçi humbi jetën në ditën e parë të vitit 2021.

Ai ishte infektuar me koronavirus dhe nuk mundi që të mbijetonte nga sëmundja. Ikja e Besnik Hallaçit solli një trishtim të madh mes intelektualëve kuksian, pasi ai shikohej si një nga shkencëtarët e biologjisë, ndërsa ishte edhe zbuluesi i tulipanit shqiptar që rritet në malet e Kukësit.

Gazetari Sulejman Dida, sot na ka sjellë një dimension tjetër të Besnik Hallaçit, atë si shkrimtar dhe poet.

Më poshtë keni një kronikë specialë të përgatitur nga gazetari Dida në RTSH Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

A duhet të na gëzojë ardhja juaj në Kukës, Flamur Hoxha?

Fri Feb 5 , 2021
Qëndrim i marrë në Facebook nga profili ‘Banori Kukës’ Më në fund pas një pritje të gjatë dhe të zakonshme që jemi mësuar edhe në prag të zgjedhjeve tjera, u arrit të konkludohet drejtuesi politik i qarkut të Kukësit. Nga kryesia e Partisë Demokratike i miratuar vetë nga z. Basha […]