Qendra kulturore e Bashkisë Kukës ka organizuar të premten promovimin e librit të studiuesit kuksian Fitor Ollomanit që u nda nga jeta më 8 maj të këtij viti.

Libri i Ollomani bën fjalë për poezinë e Ali Podrimjes e Din Mehmetit.

Në këtë takim u pritën me mjaft interes fjala studiuesit tjetër kuksian, Petrit Palushit dhe  studiuesit nga Kosova, Besim Muhadri, redaktor dhe njëkohësisht edhe përgatitës i librit për botim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *