• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Qarkullimi rrugor problem tejet i madh në qytetin e Kukësit

Jan 28, 2022

Qarkullimi rrugor është kthyer në një problem tejet shqetësues në qytetin e Kukësit. Një i mitur u përplas në vija të bardha teksa shkonte për në shkollë.

Por ngjarja e sotme nuk është e vetmja.

Banorët në Kukës rendisin një sërë problematikash në qarkullimin rrugor duke përmendur shpejtësinë, shoferët e papërgjegjshëm, trotuaret e zëna, etj.

Ndër të tjera nuk kanë siguri mjaftueshëm në rrugë, prandaj detyrohen që fëmijet t’i dërgojnë dhe t’i marrin vetë nga shkolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *