Qytetarët e Kukësit do ta paguajnë më shtrenjtë faturën e ujit të pijshëm.

Tashmë rritja e çmimit me 10 lekë më shumë për metër kub plus 10 lekë për shërbimin e heqjes së ujërave dhe 50 lekë për shërbimin e rrjetit ka hyrë në fuqi që nga data 1 tetor.

Eduard Spahia, drejtor i Ujësjellës Kanalizimeve, shpjegon pse u mor ky vendim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *